miércoles, 15 de junio de 2011

Art Nouveau



Fa referencia a la intenció de crear un estil nou trencant amb dos estils ( historicisme,  i eclectisme, moviments filosòfics, un vol recuperar coses del passat i fer les coses com en el passat i l’altre vol barrejar coses del passat i coses modernes).
Es tracta de crear una estètica nova en la que predomina la inspiració de la natura, alhora que s’incorporen novetats que provenen de la revolució industrial. Per això a l’arquitectura és frequent utilitzar ferro i vidre.Les idees de John Ruskin i Williams Morris, es poden resumir en idealitzar tot, en el sentit que tots els objectes fins i tot els quotidians, tinguin un valor estètic. (Siguin bonics, i que estiguin decorats).Per això també trobem el modernisme al disseny del mobiliari i als objectes de la vida quotidiana.
Els arquitectes també feien de dissenyadors aj que les seves cracions no solament eren per fer, ja que les seves creacions no només incloïen el disseny i  la construcción de l’edifici, sinò que també elaboraven la distribució i el mobiliari.




.

No hay comentarios:

Publicar un comentario